Каква е сумата, която от Реал Мадрид са готови да дадат за Мбапе това лято? Вече е разкрито


Каква е сумата, която от Реал Мадрид са готови да дадат за Мбапе това лято? Вече е разкрито
Снимка: Getty Images

3188 0

Реал Мадрид и Пари Сен Жермен участват в едно от най-дългите надлъгвания, а залогът е Килиан Мбапе. Няма изгледи обаче някоя от двете страни да отстъпи в скоро време.

Докато ПСЖ се опитва да гарантира, че Мбапе няма да напусне безплатно, натискът върху тях нараства да осигурят продажба, като остават три седмици до края на трансферния прозорец. Междувременно Реал Мадрид  трябва да прецени цената спрямо вероятната перспектива той да пристигне безплатно следващото лято.

Каква сума са готови да отделят от Реал Мадрид?

Marca твърди, че "белия балер" търпеливо са чакали знак или сигнал от Мбапе или ПСЖ, за да се намесят за брилянтния нападател, но до момента не са получили такъв.

По-рано през трансферния прозорец беше спомената груба цифра от около 240 милиона евро като цена, която би била готова да бъде разгледана. Мадридският всекидневник твърди, че "Лос Бланкос" ще бъдат отворени за обсъждане на сделка за около 130 милиона евро, като се има предвид, че това вероятно ще бъде само около половината от цената, като се има предвид заплатата на Мбапе.

Въпреки че Реал Мадрид може да не е получил разрешение да започне преговори, фактът, че и двете страни имат предвид число, е положителен знак за тези, които искат да видят края на сагата. Междувременно от ПСЖ вече не продават фланелки с номера на Мбапе в магазина си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички