Кроос направи любопитно сравнение с костенурки, за да "намигне" за трансфера на Мбапе в Реал Мадрид


Кроос направи любопитно сравнение с костенурки, за да "намигне" за трансфера на Мбапе в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2223 0

Неспирните намеци и съвети, които заобикалят Килиан Мбапе и неговото предстоящо (или не) преминаване в Реал Мадрид, Тони Кроос реши също да се намеси. Или поне така бе разгадано едно негово изказване.

Германският полузащитник не се страхува да изрази мнението си в своя подкаст, който прави заедно с брат си Феликс Кроос.

Странното сравнение на Кроос

"Имам ново куче. Какво обаче се склучва костенурките? Те не са забравени. Още ги няма. Но те са в процес на планиране, ново куче не означава, че няма костенурка. Това е ясно. Те ще дойдат“, каза Кроос, цитиран от AS.

Мнозина го приемат като препратка към Мбапе, който използва костенурката като неофициално лого и псевдоним. Кроос е много добре запознат с механизмите на футболните медии и може би просто е искал точно тази реакция за собствено забавление.

И все пак, тъй като крайният срок за трансфер изтича след три седмици, все повече виждат преминаването в Реал Мадрид като единственото жизнеспособно решение за текущата ситуация на Мбапе в Пари Сен Жермен, където в момента е изгонен от първия отбор. А ПСЖ вече се надява с един последен ход да притисне Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички