Бивш наставник на Челси настоява "сините" да се разделят със своя звезда възможно най-скоро


Бивш наставник на Челси настоява "сините" да се разделят със своя звезда възможно най-скоро
Снимка: Getty Images

1714 0

Бившият мениджър на Челси в периода 1993-1995 година - Глен Ходъл, заяви след дербито с Манчестър Юнайтед, че ще е по-добре както за Ромелу Лукаку, така и за "сините", ако двете страни се разделят възможно най-скоро.

"За мен това е проблем. Лукаку е резерва, а той трябва да играе повече. Неговата физика е такава - за да бъде максимално оптимален на терена, той има нуждата от много повече игрови минути", заяви Ходъл в ефира на "Optus Sport".

"Смятам, че клубът ще се раздели с него, наистина. Тухел трябва да намери точния таран за своята схема, разбира се, ние не знам какво става зад кулисите и дали мениджърът ще има тази възможност", допълни британският специалист.

В последните няколко мача Лукаку се появява като резерва и няма възможността да създаде или реализира попадения за лондончани. Формата на белгиеца драстично спадна, след като през януари сподели, че в Челси не се чувства у дома, което разгневи не само почитателите на отбора, но и самия Томас Тухел.

Въпреки многото напускащи през лятото германският наставник на Челси увери, че "сините" ще се борят за всеки един трофей през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички