Томас Тухел: Липсваше ни късмет, Хаверц трябва да положи усилия


Томас Тухел: Липсваше ни късмет, Хаверц трябва да положи усилия
Снимка: Getty Images

1159 0

Треньорът на Челси - Томас Тухел, коментира представянето на отбора си след равенството 1:1 с Манчестър Юнайтед в четвъртък на "Олд Трафорд". Наставникът на "сините" смята, че на възпитаниците му им е липсвал късмет и даде съвет на полузащитника Кай Хаверц, който се представи зле в срещата.

"Хаверц трябва да се бори, за да намери добрата си форма. Надявам се да реагира. Момчетата напред са млади и за това няма да размахвам пръст на никого. Те трябва да се адаптират, има време за това все още, но графикът е безмилостен за нас", коментира Тухел на пресконференцията след мача.

По-късно пред "BBC Sport" 48-годишният специалист определи представянето на отбора си като отлично, но с липса на доза решителност и късмет.

"Трябваше да вземем трите точки снощи. Щастлив съм от начина, по който играхме с и без топка. Показахме голяма смелост в играта без топка и се представихме отлично. Липсваше ни малко решителност и може би късмет в наказателното поле. На няколко пъти през сезона се случваше да сме видимо по-добрите на терена, а да завършим наравно. Трябваше да спечелим този мач", допълни германецът. 

Вижте защо Тухел остава оптимист за предстоящия сезон на Челси въпреки проблема с напускащите футболисти 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички