Камерите на "Олд Трафорд" хванаха любопитен момент между Кристиано Роналдо и Рийс Джеймс (ВИДЕО)


Камерите на "Олд Трафорд" хванаха любопитен момент между Кристиано Роналдо и Рийс Джеймс (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9195 0

Във вчерашното равенство с марка Висша лига между отборите на Манчестър Юнайтед и Челси освен ожесточената борба, камерите успяха да хванат и един интересен диалог между Кристиано Роналдо и Рийс Джеймс.

Фенове твърдят, че Джеймс е попитал един от своите футболни герои дали би искал да си разменят тениските след края на срещата. Вижда се ясно как британецът, покривайки устата си с ръка, казва нещо на Роналдо, а петкратния носител на "Златната топка" му отговаря с думите "Да, няма проблем".

"Кристиано Роналдо е един от играчите, с когото бих искал да играя, въпреки че съм продукт от академията на Челси. Винаги съм гледал да се уча от него, той е един от моите идоли. Постигнал е какво ли не и уважението ми към него е голямо", заяви Джеймс неотдавна в изявление.

Самият британец игра на ниво в четвъртък (28.04) и бе избран за играч на мача. 22-годишният футболист бе играчът с най-много докосвания на топката, най-много спечелени единоборства, записа и 90% успеваемост при подаванията и неслучайно е един от любимците на мениджъра на Челси Томас Тухел.

Германският специалист не бе доволен след равенството с Юнайтед вчера, а ето какво добави той след края на мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички