Реал Мадрид иска 33-годишен нападател от Ла Лига като алтернатива на 35-годишния Карим Бензема?


Реал Мадрид иска 33-годишен нападател от Ла Лига като алтернатива на 35-годишния Карим Бензема?
Снимка: Getty Images

5160 0

Ръководството на Реал Мадрид ще направи опит да привлече нападателя на Еспаньол Хоселу като алтернатива на актуалния носител на "Златната топка" - Карим Бензема, твърди "Relevo".

Изданието уточнява, че на този етап преговорите между двата клуба не са стартирали, но на "Сантяго Бернабеу" вярват, че този играч ще бъде добър вариант за резервен таран, който да се конкурира с 35-годишния французин.

Интересно е да се отбележи, че 33-годишният Хоселу, който е юноша на Селта, има 2 официални мача за Реал Мадрид, в които е вкарал 2 гола - първият случай е от 21 май 2011 година, когато влиза на смяна при победата с 8:1 срещу Алмерия в последния кръг на Ла Лига, а вторият е от 20 декември 2011-а, когато отново влиза от пейката, само че срещу Понферадина и в двубой за Купата на Краля, който завършва 5:1.

Иначе, Хоселу има богата визитка и е носил екипите и на втория отбор на Реал Мадрид, на Депортиво Алавес, Селта, Депортиво Ла Коруня, Хофенхайм, Хановер, Айнтрахт Франкфурт, Стоук Сити и Нюкасъл. Настоящият му договор с Еспаньол е в сила до лятото на 2025 година, а "Transfermarkt" оценява качествата му на 6 милиона евро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти не мисли за уволнение, а за следващия сезон: Никой не се съмнява в мен!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички