Анчелоти посочи основната грешка на Реал Мадрид и отсече: Нищо ново, Манчестър Сити е добър отбор


Анчелоти посочи основната грешка на Реал Мадрид и отсече: Нищо ново, Манчестър Сити е добър отбор
Снимка: Getty Images

5789 0

Наставникът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, коментира поражението на неговия тим с 0:4 от Манчестър Сити във втората полуфинална среща от Шампионска лига. Карлето отчете доминацията на "гражданите" и посочи основната грешка на "кралете".

"Не беше добро представяне, Сити бе по-добрият отбор. Играха много добре, особено през първото полувреме. Може би трябваше да действаме по-добре с топката в крака и да менажираме по-добре загубените топки. Очаквах това ниво. Сити бе много интензивен в началото, но мислех, че можем да се представим по-добре, но понякога това не се случва", заяви Анчелоти в интервю след мача.

"Сити има много качество в своя състав. Нищо ново, те са добър тим. Нашата идея бе да се борим, да се опитаме да направим същото и в предния полуфинал. Понякога има и поражения, това е спортът, а тези поражения трябва да се приемат", добави още италианският специалист.

Загубата с 0:4 изравни и най-голямото поражение в историята на Реал Мадрид в Шампионска лига, нанесено от Ливърпул през далечния сезон 2008/09.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карло Анчелоти седна на трона на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички