Анчелоти не мисли за уволнение, а за следващия сезон: Никой не се съмнява в мен


Анчелоти не мисли за уволнение, а за следващия сезон: Никой не се съмнява в мен
Снимка: Getty Images

2055 0

Сряда вечер бе историческа за Карло Анчелоти, но и бе доста разочароваща за него и Реал Мадрид, тъй като те отпаднаха от Шампионска лига по забележителен начин.

Реваншът срещу Манчестър Сити беше 191-ият за Анчелоти като мениджър в Шампионска лига, с което изпревари сър Алекс Фъргюсън с най-много изяви в надпреварата. Това обаче беше вечер, която Анчелоти със сигурност ще иска да забрави. Той призна, че Манчестър Сити е бил далеч по-добрият отбор.

С мисъл за следващия сезон

"Загубихме от отбор с повече качество и по-голяма интензивност от нас. Миналата година ние превъзхождахме, а тази година те превъзхождаха. Това е поражение, което много боли. Бяха много по-добри, няма друг избор, освен да мислим за следващия сезон".

Анчелоти също така беше оптимистичен, когато го попитаха за бъдещето му, и той определено очаква да бъде на пейката на Реал Мадрид през следващия сезон. "Следващия сезон ще бъда тук, за да се боря за спечелването на още една Шампионска лига. Никой не се съмнява в мен. Мисля, че президентът беше много ясен преди 15 дни. Това, което ми казва насаме, няма да го казвам тук".

Вниманието на Реал Мадрид сега ще се насочи към следващия сезон, въпреки че те все още имат битка да запазят второто място в Ла Лига в битката с Атлетико. А Хосеп Гуардиола бе изключително доволен след успеха и разкри каква е била допълнителната мотивация на Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички