Бившият ас на Реал Мадрид - Месут Йозил, реагира на отпадането от Шампионска лига


Бившият ас на Реал Мадрид - Месут Йозил, реагира на отпадането от Шампионска лига
Снимка: GettyImages

2923 0

Бившата звезда на Реал Мадрид - Месут Йозил, предпочете да не реагира бурно на отпадането на любимия си тим от Шампионска лига в полуфиналите на турнира.

Тронът очаква своя нов Крал

Мадридчани напуснаха надпреварата след гръмка загуба с 0:4 от Манчестър Сити в реванша на "Етихад" сряда вечер и общ резултат 1:5. Така Европа със сигурност ще има своя нов шампион. Сити и Интер ще решат кой ще е той на 10-и юни.

Бившият полузащитник на "белия балет", който съвсем наскоро прекрати кариерата си, отново засвидетелства любовта си към испанския гранд, въпреки лошия резултат.

"Без значение какво се случва! Хайде, Мадрид", написа Йозил в социалните мрежи, придружавайки текства с емблемата на "кралския клуб".

Месут Йозил за Реал Мадрид

Германецът прекарва 3 години от знаменитата си кариера на "Сантяго Бернабеу. Той носи бялата фланелка в периода 2010 - 2013 г. За "лос бланкос" Йозил изиграва 159 мача във всички турнири, записвайки 27 гола и 81 асистенции и печелейки Ла Лига, Купата и Суперкупата на Испания веднъж.

Една от настоящите звезди на "белия балет" - Тибо Куртоа, пък получи огромно признание от наставника на "гражданите" Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички