Рамос: Меси си спечели правото да определя бъдещето си


Рамос: Меси си спечели правото да определя бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1587 0

Капитанът на Реал Мадрид и испанския национален отбор по футбол Серхио Рамос коментира ситуацията с Лионел Меси на днешната пресконференция преди мачовете на „Ла Роха“ от турнира Лигата на нациите. През миналата седмица капитанът на Барселона обяви, че иска да напусне клуба.

„Трябва да оставим настрана ситуацията с Меси, тъй като тя не ни засяга. Той е спечелил уважението и правото да решава бъдещето си, въпреки че не съм сигурен дали не избра грешния ден да напусне. За испанския футбол и заради това, че искаме да сме най-доброто първенство, е добре да остане. Той прави неговия отбор и дербитата Ел Класико по-добри, но ще видим. Това не е нещо, което ме притеснява лично“, заяви Серхио Рамос.

Ако Меси си тръгне от „Камп Ноу“ това лято, то той ще завърши престоя си в Барселона с 634 гола в 731 мача с екипа на „Блауграна“. Най-вероятният следващ клуб на аржентинеца се очертава да бъде Манчестър Сити. А ето кое ще остане последното попадение на Меси с екипа на Барселона, ако той напусне клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички