Артур: Да играя с Роналдо е сбъдната мечта, целта ни е Шампионска лига


Артур: Да играя с Роналдо е сбъдната мечта, целта ни е Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2229 0

Артур, който замени Барселона с Ювентус, се наслаждава на перспективата да играе заедно с Кристиано Роналдо. Бразилецът беше включен в сделката с Миралем Пянич, който пое в посока “Камп ноу”.

“Имах привилегията да играя с велики играчи. Да играя с Роналдо е почти реализирана мечта. Днес е много важен ден за мен. Благодаря на семейството ми, мениджърите, Фабио Паратичи и на всички, които ме посрещнаха”, заяви Артур по време на своето представяне пред медиите.

“Не съм говорил с Андреа Пирло в детайли все още. Той играеше футбол по уникален начин, различен от останалите. Чувствам се привилегирован да играя за такъв треньор. Шампионска лига е приоритет. Аз ще работя с моите съотборници, за да постигнем тази цел и много други”, добави бразилският национал.

Артур изигра два сезона в Барселона, където взе участие в 72 срещи и отбеляза 4 попадения. Той ще се превърне в едва 13-тият играч, който ще е играл и с Лионел Меси, и с Кристиано Роналдо. Междувременно медиите в Италия твърдят, че Ювентус се разбра с Луис Суарес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички