Попадението срещу Наполи може да се окаже последно за Меси в Барса (ВИДЕО)


Попадението срещу Наполи може да се окаже последно за Меси в Барса (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1535 0

През миналата седмица звездата на Барселона Лионел Меси обяви, че иска да напусне клуба. Аржентинецът бе съкрушен след унизителното отпадане на неговия тим след загуба с 2:8 срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига, а и не е в добри отношения с някои от ръководните фигури в тима, най-вече с президента Хосеп Мария Бартомеу.

Евентуално напускане на Лионел Меси означава, че последният му гол за Барселона ще остане този във вратата на Наполи при победата на каталунците с 3:1 в осминафиналната фаза на Шампионската лига. Само по себе си попадението бе доста красиво, като шесткратният носител на Златната топка преодоля няколко играча в светлосини фланелки, за да прекара с хубав фалцов удар топката в далечния ъгъл на вратата на „партенопеите“.

Ако Меси си тръгне от „Камп Ноу“ това лято, то той ще завърши престоя си в Барселона с 634 гола в 731 мача с екипа на „Блауграна“. Най-вероятният следващ клуб на аржентинеца се очертава да бъде Манчестър Сити. А ето какво каза бащата на Меси при днешното посещение в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички