Интервю на Бартомеу отпреди година показва, че той не е очаквал Меси да си тръгне


Интервю на Бартомеу отпреди година показва, че той не е очаквал Меси да си тръгне
Снимка: Guliver/GettyImages

1688 0

През миналата седмица звездата на Барселона Лионел Меси обяви, че иска да напусне клуба. Аржентинецът бе съкрушен след унизителното отпадане на неговия тим след загуба с 2:8 срещу Байерн Мюнхен от Шампионската лига, а и не е в добри отношения с някои от ръководните фигури в тима, най-вече с президента Хосеп Мария Бартомеу.

Напускането на аржентинеца бе възприето като голяма изненада в света на футбола, тъй като шесткратният носител на Златната топка прекара цялата си кариера в тима на Барселона.

Също на толкова изненадан се направи Хосеп Мария Бартомеу, съдейки по неговите думи от септември 2019-та година. „Меси може да си тръгне, ако желае. Той има цялата свобода около бъдещето си. Но аз нямам съмнения, че той ще остане в отбора. Шави, Иниеста и Пуйол имаха същата опция. Меси е огромен фен на Барселона“, каза тогава президентът на каталунците в интервю за Barca TV.

В подробно интервю за Goal.com обаче суперзвездата на каталунците обяви, че повече от година обяснява на Бартомеу, че иска да напусне клуба и да потърси ново предизвикателство, което прави думите на президента пред клубната телевизия, меко казано, спорни. Ето и цялото интервю-изповед на Лионел Меси - за болката, лъжите и защо остава в Барса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички