Президентът на Барселона изуми със сравнение между Усман Дембеле и Килиан Мбапе


Президентът на Барселона изуми със сравнение между Усман Дембеле и Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

1516 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта увери феновете на отбора, че Усман Дембеле има желание да остане в клуба. Босът на каталунците дори заяви, че е фен на французина и той е по-добър от Килиан Мбапе:

"Дембеле иска да остане и аз знам това, защото с него имаме много добри взаимоотношения. За мен той е футболист в развитие и желаем той да остане тук. Аз съм привърженик на Дембеле и за мен е ясно, че той е по-добър от Килиан Мбапе. Много бих искал той да остане. Неговите агенти искат най-доброто за играча, но понякога това не са парите", заяви Лапорта пред "TV3" и коментира слуховете за Феран Торес:

"Феран Торес? Неговото име е вариант, както и много други. В постоянен контакт сме със спортното ни ръководство, което работи с редица имена, за да е готово да удовлетвори нуждите на нашия треньор. Рикард Пруна? Готови сме с неговото привличане и не сме плащали обезщетение за него. Ансу Фати? Лекарският щаб трябва да вземе решение за него, а не аз. Оттам ми казаха, че ще бъде трудно той да е готов за мача с Байерн Мюнхен".

Дори без новия си №10, Барселона има поне една причина да вярва, че задачата му срещу Байерн Мюнхен ще бъде малко по-лесна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички