Жоан Лапорта отново коментира раздялата с Лионел Меси и разкри бъдещия му пост в Барселона


Жоан Лапорта отново коментира раздялата с Лионел Меси и разкри бъдещия му пост в Барселона
Снимка: Getty Images

1445 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта за пореден път коментира ситуацията при раздялата с Лионел Меси през лятото. Той е на мнение, че предишните му думи не са били правилно интерпретирани и разкри какъв пост ще приляга на аржентинеца при едно евентуално негово завръщане на "Камп Ноу":

"Меси? Когато ме избраха за президент на клуба, гласоподавателите знаеха, за какво дават своя вот. Направихме всичко възможно, за да може той да остане. Постигнахме договорка с него, но тя не се осъществи, защото Ла Лига не ни позволи. Сделките на футболната лига промениха цялата динамика на подготвения за играча договор", заяви Лапорта пред "TV3".

"Не знам дали беше възможно Меси да остане без да му плащаме. Никога не съм искал това от него. Той е най-добрият в света и знаехме, че има много голямо предложение пред себе си. От него зависеше дали иска да играе безплатно, а не от мен. Полемиката идва от грешно интерпретиране на моите думи. Клубът трябва да има добри взаимоотношения с най-добрия си играч в историята ни, а и в света. Уважавам позицията на Меси и му протягам ръка", добави президентът на Барса и завърши със следните думи: "Бих искал някой ден да се върне в клуба като директор, както самият той пожела", коментира Лапорта пред TV3.

По-рано днес пък в испанската преса се появиха информации, че каталунците са поставили ултиматум на Усман Дембеле, докато в същото време французинът е получил оферта от Нюкасъл!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички