Лъч надежда за Барселона: От Мюнхен долетя новина, която е в тяхна полза!


Лъч надежда за Барселона: От Мюнхен долетя новина, която е в тяхна полза!
Снимка: Getty Images

1606 0

На осми декември (сряда) Барселона ще има изключително важно гостуване на "Алианц Арена" в Мюнхен, от което зависи класирането им за 1/8-финалите в Шампионска лига през пролетта.

Баварците вече си осигуриха първото място в "Група Е" и са с пълен актив от точки (15), докато каталунците са на второ място със седем. Трети е отборът на Бенфика (5), който в последния кръг ще играе у дома си срещу Динамо Киев (1 точка).

Простите сметки показват, че тимът на Шави Ернандес ще трябва да победи германския колос като гост, за да не се надява на чудо в Португалия, при което украинците да шокират Бенфика като гости...

В днешния вторник (30.11.) от Мюнхен долетя страхотна новина, която би трябвало поне малко да улесни задачата на Барселона - мачът ще се проведе без публика по трибуните, тъй като ситуацията с коронавирус в страната изисква спешни мерки и всички стадиони ще бъдат със затворени врати!

Важно е да се отбележи, че в самия отбор на Байерн също има заразени играчи, но те вероятно ще са готови за игра до 8 декември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички