Нова глоба: Шави ошашави Усман Дембеле и той пак допусна гаф в Барселона!


Нова глоба: Шави ошашави Усман Дембеле и той пак допусна гаф в Барселона!
Снимка: Getty Images/Guliver

4919 0

Във вторник сутрин (16.11.) треньорите и футболистите в съблекалнята на Барселона са останали изненадани от липсата на Усман Дембеле, който не се е появил за тренировка, разкрива "Esport 3".

Откакто Шави се завърна на "Камп Ноу" като треньор, той побърза да въведе глоби за закъснения и забрани за определен тип поведение на своите играчи, които трябва да са тренировъчната база час и половина преди старта на заниманията. 

И след като миналия петък (12.11.) французинът вече бе регистрирал едно закъснение, сега всички в клуба очакваха това да не се повтаря, но в случая става въпрос за донякъде комична причина Дембеле да не се появи...

В конкретния вторник е била единствената сутрешна тренировка на Барса за седмицата, което е объркало Дембеле, тъй като той си е мислел, че трябва да отиде в по-късните часове. Журналистът Шави Кампос допълва, че футболистът веднага е бил потърсен по телефона и след като с изненада е разбрал, че не трябва да си е у дома, се е качил по най-бързия начин на колата си и е пристигнал в базата.

Въпреки това, закъснението си е закъснение и на Усман Дембеле отново е наложена глоба, като този път тя е по-висока от предишната, без да се уточнява точният ѝ размер!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички