Шави е провел индивидуален разговор с Усман Дембеле напук на слуховете


Шави е провел индивидуален разговор с Усман Дембеле напук на слуховете
Снимка: Getty Images

1436 0

В събота (27.11.) Барселона гостува на Виляреал в мач от 15-ия кръг на испанската Ла Лига, който ще започне в 22:00 ч. българско време. Това ще бъде двубой №3 на Шави,откакто пое тима и първи далеч от "Камп Ноу".

На пресконференция преди кръга, старши треньорът на каталунците заяви откровено, че няма никакво намерение да се разделя с Усман Дембеле, каквито слухове имаше напоследък и разкри, че е провел специален разговор с него:

"Имах индивидуален разговор с него, в който му обясних колко важен е той за отбора не само през този сезон, но и в бъдещите. Всичко зависи от него. Надявам се да влезе във форма, защото е играч, който е способен да прави разликата в следващите няколко години".

Шави е доволен от играта на Барселона, макар че е наясно, че футболистите му трябва да са по-клинични пред вратата на противника:

"Наистина съм доволен от показателите на отбора - печелим повече единоборства, пресираме добре, но в атака трябва да сме по-дръзки. Имаме и доста млади играчи в средата на терена, които трябва да са по-смели".

"С играта си искаме да подчиняваме противника и мисля, че започва да се получава, но трябва и да бележим голове, за да печелим мачовете", не отрече испанецът.

Барселона е на седмо място в Ла Лига с 20 т., докато Виляреал, който през седмицата усети каква е силата на Кристиано Роналдо в Шампионска лига, е на 12-а позиция с актив от 16 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички