Пореден сблъсък между Ливърпул и Реал Мадрид, този път за английски национал


Пореден сблъсък между Ливърпул и Реал Мадрид, този път за английски национал
Снимка: GettyImages

5405 0

Тазгодишните финалисти в Шампионска лига - Ливърпул и Реал Мадрид са готови отново да влязат в битка. Този път не на терена, а извън него. Двата гранда ще се борят за привличането на английски национал

Въпросният играч е Джуд Белингам.Реал и Ливърпул биха искали да се подсилят в халфовата линия точно с него, съобщава медията "Football365". Полузащитникът впечатлява с изявите си за Борусия Дортмунд и неслучайно попада в радара на два от топ отборите в Европа. 

От "лос бланкос" могат да вземат футболиста, но със сигурност ще го оставят да изиграе предстоящия сезон в Борусия, съобщава испанското издание "Cadena SER". Причината е, че на "Сантиаго Бернабеу" в момента има много халфове.

Привържениците на мърсисайдци пък смятат, че Белингам ще пасне отлично на стила, който Ливърпул практикува, а разбирателството му на терена с останалите футболисти на "червените" ще бъде повече от отлично.

Младокът записа 44 участия във всички турнири през изминалата кампания, в които се отчете с 6 попадения и 14 асистенции. Специалисти оценяват футболиста на близо 80 милиона паунда. По всичко личи, че бъдещето на проспериращия халф е светло.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето какво каза Юрген Клоп за новодошлия в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички