След 2:5 от Германия: Донарума се ядоса и се върна към обрата на Реал Мадрид срещу ПСЖ в Шампионска лига


След 2:5 от Германия: Донарума се ядоса и се върна към обрата на Реал Мадрид срещу ПСЖ в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3879 0

Късно снощи националният отбор на Италия допусна тежка загуба с 2:5 от Германия в турнира Лига на нациите, а вратарят на "Скуадрата" - Джиджи Донарума, призна след мача, че всички са ядосани и няма оправдание за слабата игра:

"Ядосани сме, нямаме оправдание... трябва колкото се може по-скоро да излезем от това състояние и да покажем истинското си лице. Днес не показахме почти нищо. Бяхме изморени след 4 мача за 15 дни в края на сезона, но не си търсим извинения".

"Всички направихме грешки. Да, при 0:4 можех да изчистя и по-добре топката, но важното е да се учим от грешките си и да израстваме", каза още Донарума, а след това му бе припомнено, че не за първи път допуска неточност, когато защитник връща топката към него:

"Кога се е случвало преди? Когато ме фаулираха срещу Реал Мадрид ли? Ако ще спорим за тези работи - окей. Тук съм, за да говоря за нашия отбор. Ако искате да ме обвините - добре, ще поема вината за загубата. Аз съм капитан на този тим и няма да наведа глава", бяха думите на ядосания страж, който визираше обрата на Реал Мадрид срещу ПСЖ в Шампионска лига, когато Карим Бензема се възползва именно от негова грешка.

Вижте още: 32 отбора - 64 мача: Пълна програма за Световното първенство по футбол в Катар

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички