Освен Мане: Още един нападател на Ливърпул със сигурност напуска


Освен Мане: Още един нападател на Ливърпул със сигурност напуска
Снимка: Getty Images

5850 0

Футболистът на Ливърпул Такуми Минамино по всяка вероятност ще напусне "Анфийлд" през това лято, съобщава авторитетният журналист Фабрицио Романо в Туитър. Журналистът пише, че няма промяна в плановете и Минамино ще си тръгне.

Не е ясно обаче в каква посока ще поеме Такуми Минамино, чийто престой в Мърсисайд не се оказа успешен. Мнозина сочат трансфера на Минамино като един от най-слабите в ерата на Юрген Клоп, който може да се похвали и с редица супер успешни трансфери.

Минамино така и не успя да се нагоди към стила на игра на Острова и остана основно със статут на резерва. В момента три клуба водят разговори за привличането на Минамино за постоянно, като нападателят сам трябва да реши къде иска да продължи кариерата си.

По-рано Ливърпул се раздели и с друг нападател - Дивок Ориги, чийто контракт изтече. Очаква се от "Анфийлд" да си тръгне и Садио Мане, който е усилено свързван с трансфер в Байерн Мюнхен. Междувременно Ливърпул постави символична цена на още един от нападателите си, който може да си тръгне от "Анфийлд" (повече по темата четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички