Орелиен Чуамени разкри за любопитен разговор между него и Килиан Мбапе


Орелиен Чуамени разкри за любопитен разговор между него и Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images

1520 0

Новото попълнение на Реал Мадрид Орелиен Чуамени разкри, че е отхвърлил молбата на френския си съотборник Килиан Мбапе да се присъедини към Пари Сен Жермен, преди да завърши трансфера си в "белия балет" на стойност 100 млн. евро с който наследи фланелката с №18 от Гарет Бейл на "Сантяго Бернабеу". Днес той беше представен официално като футболист на отбора.

"Килиан реши да остане в ПСЖ, а той вече знаеше, че ще напусна Монако, и искаше да знае дали мога да бъдем съотборници, но аз му казах, че искам в Мадрид, и той ме разбра отлично", каза той.

"Имах възможността да разговарям с Карим Бензема и Едуардо Камавинга. В случая с Камавинга видяхме как се е подобрил през първата си година, а аз ще имам щастието да играя в клуб с най-добрия нападател в света. Когато преговорите напреднаха, той ми писа и ме попита дали може да ми помогне.

Сега искам да оставя следа във футбола, а най-добрият клуб за това е Реал Мадрид. Това е най-доброто решение за мен. Опитвам се да бъда най-добрият на терена. Цената ми изобщо не ме интересува", сподели френският национал. 

Междувременно бивш играч на Реал Мадрид се сбогува емоционално с клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички