Юрген Клоп се ентусиазира от трансфера на Дарвин Нунес и обясни с какво ще бъде полезен на Ливърпул


Юрген Клоп се ентусиазира от трансфера на Дарвин Нунес и обясни с какво ще бъде полезен на Ливърпул
Снимка: Getty Images

2257 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази своето задоволство от привличането на  нападателя Дарвин Нунес от Бенфика. Уругваецът акостира на "Анфийлд" срещу 64 милиона паунда, но сумата може да нарасне с още 21 милиона, ако Нунес изпълни определени критерии, заложени в споразумението.

Говорейки пред официалния сайт на мърсисайдци, опитният мениджър заяви следното: "Това е страхотна, наистина страхотна новина. Много съм благодарен на всички в клуба, които направиха този трансфер възможен. Показахме решителност и амбиция в равни дози".

"Дарвин е чудесен играч - вече е доста добър, но има много голям потенциал да стане и още по-добър футболист. Точно затова привличането му е толкова вълнуващо, ако трябва да съм честен. Той вярва в нашия проект и знае какво искаме да правим като клуб", каза още Клоп и след това изтъкна силните страни в играта на 22-годишния Нунес:

"Той може да налага темпо, да допринася с енергията си, може да "оперира" в пространствата в центъра на терена, както и по крилата. Той е агресивен и динамичен в движенията си. Играе без страх и притежава физическа сила. Знам, че Дарвин ще успее да развълнува феновете ни".

Вижте още: Как треньорът на Англия Гарет Саутгейт обясни падението на "Трите лъва" срещу Унгария?

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички