Помощ от приятел: Карим Бензема звъннал на Кристиано Роналдо, за да го разпита за Саудитска Арабия


Помощ от приятел: Карим Бензема звъннал на Кристиано Роналдо, за да го разпита за Саудитска Арабия
Снимка: GettyImages

3710 0

Възможността суперзвездата на Реал Мадрид - Карим Бензема, да напусне "Сантяго Бернабеу" посока Саудитска Арабия през лятото изглежда все по-реална.

Френският голмайстор е силно желан от местния Ал-Итихад. Тимът от Близкия Изток изкушава тарана с умопомрачаващо възнаграждение от 200 млн. в рамките на 2 сезона. Той бе напът да преподпише договора си с "кралете", но по всичко личи ще помисли допълнително.

Съвет от приятел

"Diario AS" съобщава, че нападателят се е свързал с бившия си съотборник Кристиано Роналдо, който също е част от Саудитската професионална лига от края на миналата година, когато облече екипа на Ал Насър.

Изданието информира, че двамата са си говорили относно живота и условията в страната и първенството. Твърди се и че националът на "петлите" изобщо не е далеч от приемане на нестандартната оферта.

Бензема и Роналдо

Португалецът и французинът правят истински фурор по време на съвместния си период в Реал Мадрид. Двамата подписват с "лос бланкос" през лятото на 2009 г. Оттогава печелят куп трофеи, сред които 5 Шампионски лиги. На терена излизат заедно 342 пъти, записвайки 76 гола при взаимодействие помежду си.

Междувременно Бензема пък получил обаждане от президента на Реал Мадрид Флорентино Перес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички