Бербатов категоричен за Роналдо: Хора с голямо его като него...


Бербатов категоричен за Роналдо: Хора с голямо его като него...
Снимка: GettyImages

6546 0

Легендата на родния и европейския футбол - Димитър Бербатов, бе потърсен от каталунското издание Sport, за да коментира предстоящия финал на Лига Европа между Севиля и Рома в сряда вечер.

Той говори от името на "Enterprise Rent-A-Car", която фирма представлява пред футболната общественост, но отдели сериозно време на бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед, който е сред най-добрите на всички времена - Кристиано Роналдо

Бербо бе категоричен, че португалецът може да продължи още няколко години в професионалния футбол, а голямото его му се е отразило при втория му период при "червените дяволи". Тогава със скандал напусна "Олд Трафорд".

Вижданията на Бербатов

"Въпреки че е на 38 години, ако се грижи за себе си по начина, по който го прави, вероятно може да удължи кариерата си с още две години. Амбицията му остава много висока, състезателното му ниво остава високо и той се наслаждава на вкараните голове. Той все още е способен на това. Бих искал да го видя да отиде една крачка напред, защото когато го видите да играе на най-високо ниво, си мислите: "Къде е Роналдо". Не знам дали ще се върне в Европа, но докато продължава да се наслаждава, ще се оправи.

Когато изграждате своето наследство и се казвате Роналдо, винаги ще искате да бъдете неоспорими. Когато имате играчи като Роналдо в отбора си, трябва да знаете как да ги тренирате, как да му отдадете уважението, което е заслужил. Ако има шанс да се върне в Европа, вероятно ще го направи. Докато той продължава да играе, мисля, че футболните фенове ще бъдат доволни.

Когато имате играчи с такъв легендарен статус във вашия отбор като Роналдо, трябва да знаете как да се справите с него, как да говорите с него, ако не играе. Хората с голямо его, победителите, ще изискват това уважение. В неговия случай той искаше да играе възможно най-много минути, защото е много състезателен. Трябва да говорите очи в очи с треньора, за да намерите най-доброто решение. В случая с Роналдо и Юнайтед най-доброто решение беше да се разделят", категоричен бе Бербатов.

Вижте какво желание изрази Димитър Бербатов за финала на Лига Европа между Севиля и Рома!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички