Флорентино Перес лично се е обадил на Бензема да види дали напуска Реал Мадрид


Флорентино Перес лично се е обадил на Бензема да види дали напуска Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1977 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес се е обадил лично на Карим Бензема, за да обсъдят бъдещето му, тъй като спекулациите около бъдещето на французина нарастват. Настоящият договор на Бензема изтича това лято и въпреки че много медии съобщават, че е договорено подновяване за следващия сезон, то официално потвърждение липсва.

Специалното послание на Перес към Бензема

С огромна офертаот Саудитска Арабия към Бензема и труден сезон, помрачен от контузия в Мадрид, се смята, че Бензема обмисля напускане. Според Defensa Central (чрез Catalunya Radio), Перес се е обадил на Бензема, за да му предаде следното съобщение.

"Ако си тръгваш, кажи ми. Заслужаваш да правиш това, което мислиш, че е най-добро за теб".

Ако тези съобщения са верни, тогава звучи така, сякаш Перес е готов да одобри раздяла с него. "Лос бланкос" е свързван с Хоселу Мато като потенциален резервен играч на Бензема, но също и с играчи като Хари Кейн за негов заместник. Перес е невероятно лоялен към Бензема и има отлични отношения с него. Това означава, че не би било изненада да видим президентът на Реал Мадрид да направи отстъпки за французина. Офертата, която той има от Саудитска Арабия, е прекалено изкушаваща - 200 млн. евро и със сигурност "мъти" главата на Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички