Останалите 12 директори в Борда на Барселона остават лоялни на Бартомеу


Останалите 12 директори в Борда на Барселона остават лоялни на Бартомеу
Снимка: Getty Images/Guliver

1193 0

Останалите директори в Барселона - 12 на брой, са обявили на президента на клуба Хосеп мария Бартомеу, че има тяхната подкрепа. Това се е случило чрез видеоконференции, които силният човек на "Камп ноу" е провел с всеки от тях. Както е известно, тези дни шестима от Борда на директорите на каталунския гранд подадоха оставки и те бяха бързо приети.

Според каталунския вестник "Спорт", останалите 12 директори са застанали твърдо зад Бартомеу. Вицепрезидентът на Барселона Емили Русо, който бе сред напусналите, заяви, че още трима от директорите могат да подадат оставка. Това обаче не се е потвърдило и всеки от останалите е обявил своята вярност към клуба.

Вижте лоялните на Бартомеу директори тук.

Както е известно, напусналите ръководители на футболния клуб обявиха, че постъпката им е подбудена от скандала с имиджовата компания, която е била наета, за да подобри имиджа на Бартомеу. За скандала четете повече тук. Освен това шестимата заявиха, че не са успели да "обърнат критериите и формите на управление на клуба пред важните предизвикателства на бъдещето и по-специално новия сценарий след пандемията". Междувременно, основният опонент на настоящия президент на предстоящите избори заяви, че клубът е изправен пред банкрут (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички