Барселона иска Кингсли Коман, в случай че изпусне Неймар и Мартинес


Барселона иска Кингсли Коман, в случай че изпусне Неймар и Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

1333 0

Барселона се интересува от крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман, съобщава каталунският вестник "Спорт". Младият французин обаче е резервен вариант за испанския гранд и ще е прибегне към него, само ако трансферите на нападателите Лаутаро Мартинес и Неймар пропаднат. Ако се стигне до трансфера на 23-годишния Коман, той ще струва на клуба около 60 милиона евро.

Коман е възпитаник на академията на ПСЖ. Той премина в Байерн от Ювентус през лятото на 2017 година. Договорът му с "баварците" е в сила до лятото на 2023 година. Според "Bild", Байерн няма намерение да пусне играча на ниска цена. Самият той пък не горял от желание да сменя клуба.

Макар че е само на 23 години, французинът е спечелил впечатляващите 15 титли в състава на ПСЖ, Ювентус и Байерн, ставайки шампион на страната си всеки сезон. Коман е талантлив, но големият му минус е неговата травматичност. Той вече няколко пъти се контузва сериозно, а неотдавна се зарече, че следващата травма ще го принуди да сложи край на кариерата си. А какво е условието Лаутаро Мартинес да премине в Барселона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички