Когато Лионел Меси се извини, че е вкарал гол (СНИМКА)


Когато Лионел Меси се извини, че е вкарал гол (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

7803 0

Футболът е игра на голове и това е основната цел, към която се стреми отборът, както и играчите (най-вече нападателите) в него. Понякога, от уважение към тима, срещу който даден футболист е реализирал (най-често, ако е бил бивш играч на отбора), той не отпразнува своето попадение. Веднъж обаче това се случи на мегазвездата Лионел Меси, но не срещу негов бивш отбор - във финала за Световното клубно първенство срещу Ривър Плейт, като тогава аржентинецът не само, че не се зарадва, но и се... извини.

"Знам колко усилия са вложили всички тези привърженици, за да осъществят това пътуване и колко развълнувани са били. И ето ме мен - аржентинецът, който вкара първия гол и развали всичко за тях. Не знам дали точно имах предвид "извинявайте", но бе вид извинение" - признава след това Меси.

"Меси е джентълмен. Когато той реализира попадението, си вдигна ръката в знак на извинение" - споделя след двубоя президентът на аржентинския Ривър Плейт - Родолфо д`Онофрио. Междувременно, Лионел Меси изрази огромни благодарности към медиците (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички