Ас на Барселона: Не съм торба с картофи, за да решават вместо мен


Ас на Барселона: Не съм торба с картофи, за да решават вместо мен
Снимка: Getty Images/Guliver

1987 0

Бъдещето на Иван Ракитич никак не е сигурно, като още от миналото лято се заговори за негов трансфер и напускане на Барселона. Договорът му с каталунците е до лятото на 2021 година и са готови да го продадат това лято, за да не го изпуснат без пари. Хърватинът обаче никак не е доволен от отношението към него.

"Както винаги съм казвал, Барселона ми даде невероятна възможност. Това, което искам е да се наслаждавам и да помагам на отбора. Имах много странна първа част от сезона, но трябва да се науча на много неща, а също така и да се подобря в известен план. Понякога се случва неща, които не разбирате, но не трябва да ги разбирате, а да ги приемате. Сега е най-важното да завършим сезона по възможно най-добрия начин. След това ще се правят анализи и ще седнем на масата за преговори. Идеята ми е да изкарам договора си с Барселона“, коментира Ракитич пред "Mundo Deportivo".

"Разбирам ситуацията, но не съм торба с картофи, с която да правят, каквото си решат. Винаги може да говорите с мен, но най-важното – искам да бъда на място, където съм обичан, уважаван и необходим и където и аз, и семейството ми се чувстваме добре. Ако е тук, ще съм възхитен. Ако не, ще реша сам, а не някой да реши вместо мен.“

"Имам голяма привързаност към Севиля, към града, част от семейството ми е там. Винаги съм казвал, че би било страхотно отново да облека екипа на Севиля. Всеки го знае, но това няма как да стане единствено с моето решение. Мончи и всички в Севиля имат телефона ми. Все още не са ми се обаждали. Наскоро ми беше рожденият ден, но Мончи не ми се обади (смее се). Всеки знае какво е моето усещане. А какво е условието Лаутаро Мартинес да премине в Барселона вижте в този материал.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички