Нов запис с Флорентино Перес: Нарича Кристиано Роналдо "идиот" и "луд човек" (АУДИО)


Нов запис с Флорентино Перес: Нарича Кристиано Роналдо "идиот" и "луд човек" (АУДИО)
Снимка: Guliver/GettyImages

5242 0

Нов скандален аудиозапис на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес изтече в мрежата. El Confidencial разпространи още един запис, в който Перес напада футболисти на "кралския клуб". Аудиото е от октомври 2012 г., като в него Флорентино напада португалците в отбора, включително старши-треньора Жозе Моуриньо и звездата Кристиано Роналдо.

"Той е луд. Този човек идиот, болен. Вярвате че той е нормален, но не е, иначе не би правил всички тези неща. Последната глупост, която той направи, беше видяна по целия свят. Защо му беше да прави тази глупост? Кристиано е луд, глупак, болен", казва Перес за Кристиано Роналдо.

"Мендеш не взема никакви решения, точно както и Моуриньо. И двамата има ужасно его, не живеят в реалността, а можеха да спечелят много повече пари ако обществеността ги харесваше. С това лице, което имат, е ясно, че никой не ги харесва"

"Коентрао е друг, който няма глава. В момента играе като л*йно, а Моуриньо е идиот. Не е като да не иска да играе. Малко е глупав, защото шофира без книжка", се казва в записа за Фабио Коентрао.

Освен това се коментитра и трансфера на Пепе през 2007 г.

"Че 30-те милиона са отишли там, е ясно. Калдерон прави това с Жорзе Мендеш, който е представител на президента на Порто. Той щеше да му плати, което е алибито на президента. Двамата с мендеш взеха пари от руснака за Моуриньо, Карвальо, Ферейра. Те ги отнасят в Швейцария и трябва да разберем за сметката в Швейцария".

Още по темата:

Тайни записи, на които Флорентино Перес обижда двете най-големи легенди на Реал от близкото минало

Още от Флорентино Перес по Икер Касияс.

След изтеклите записи: Флорентино Перес заговори за монтаж и манипулации

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички