Още от Флорентино Перес по Икер Касияс, нарече го "пале" и "захапа" и Сара Карбонеро


Още от Флорентино Перес по Икер Касияс, нарече го "пале" и "захапа" и Сара Карбонеро
Снимка: Getty Images/Guliver

9943 0

Продължават скандалните разкрития от разговори на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес. Този път бяха разкрити още такива, но касаещи само Икер Касияс, без Раул. Намесена обаче е и вече бившата половинка на легендарния страж - Сара Карбонеро. Записите са от различни години - 2006, 2008, 2012 и други.

"Можеш да видиш, че другият вратар е по-добър от Касияс. Може да се каже, че нещата не са толкова добре и с приятелката му, той отсъства там - психически. Касияс е като дете... като малко кученце, като пале, като нещо детско" - казва Перес.

"Ако се бе посветил повече, щеше да е номер едно, въпреки че е нисък, защото има някои невероятни качества. Например мача с Барселона в Ла Лига, когато титлата бе на карта, когато спечелихме 4:2. В този петък той закъсня за тренировка... имал спор с приятелката си, абсурдни неща.

Това момиче, не ѝ вярвам. Тези момичета, знаете след какво са... луди са за слава. Точно тази мисли, че е филмова звезда. Дават фалшив образ на Касияс. Когато неговата приятелка Карбонеро нарече Кристиано (Роналдо) егоист или инцидентът с Рамос, или това, което стана с Моуриньо... всичко сочи към Касияс" - споделя Перес.

А как Флорентино Перес отговори на изтеклите записи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички