Нереално: Тайни записи, на които Флорентино Перес обижда 2-те най-големи легенди на Реал от близкото минало (ЗВУКОЗАПИС)


Нереално: Тайни записи, на които Флорентино Перес обижда 2-те най-големи легенди на Реал от близкото минало (ЗВУКОЗАПИС)
Снимка: Guliver/GettyImages

3660 0

Истински скандал избухна в Испания заради меко казано неуважително и грозно поведение на президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес. Най-големите медии в страната моментално обърнаха внимание и коментираха шокиращи думи на силния човек в "кралския клуб".

Става въпрос за тайно направен запис на разговор, в който участва Перес. Той е отпреди цели 15 години - 2006-а година. В него обаче президентът на Реал обижда и отправя грозни твърдения по адрес на две от най-големите легенди в цялата история на клуба - вратарят Икер Касияс и нападателят Раул.

Звукозаписът е разпространен чак сега за първи път, като това се случи чрез източници на "Ел Конфиденсиал". Той бързо обиколи не само медиите в Испания, но и социалните мрежи, а феновете на "белия балет" буквално остават с отворена уста. Ето и думите на Перес:

"Касияс не е вратар за Реал Мадрид, какво искаш да ти кажа? Просто не е. Никога не е бил. Това е най-големият провал, който сме имали. Това, което се случва, е, че има такива, които го обожават, искат го, говорят с него, не знам. Защитават го толкова много.

Е, това е един от най-големите измамници, а вторият такъв е Раул. Двамата най-големи измамници на Мадрид са Раул на първо място и Касияс на второ" - гласят скандалните твърдения на Флорентино Перес.

Перес разочарова привържениците на клуба и като изпусна друга легенда на клуба да напусне това лято - Серхио Рамос. Оказа се, че всъщност Рамос подписа с ПСЖ за парите, които му предложи и Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички