След изтеклите записи: Босът на Реал Мадрид Флорентино Перес заговори за монтаж и манипулации


След изтеклите записи: Босът на Реал Мадрид Флорентино Перес заговори за монтаж и манипулации
Снимка: Guliver/GettyImages

2618 0

По-рано днес в испанските медии се появиха стари записи, в които президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес критикува легендите на клуба Икер Касийяс и Раул Гонсалес. Босът на Кралския клуб дори ги нарича "най-големите измамници", но според самия него изтеклите разговори са подправени:

"Става дума за сглобени отделни мои фрази от тайно записани разговори, като това е направено от Хосе Антонио Абейян (бел.ред. - испански журналист). От много години насам той безуспешно се опитва да продаде тази история. Учудващо е, че вестник "El Confidencial" публикува това точно днес, след като са минали толкова много години", удиви се босът на "белия балет".

Самото издание вече анонсира, че тепърва ще публикува още скандални записи с изявления на Флорентино от миналото, но президентът на Реал Мадрид смята, че всичко това се прави заради главната му роля в проекта за Европейска Суперлига:

"Пак уточнявам - става въпрос за отделни мои думи, извадени от контекста, в който съм ги казал. Нека да монтират и публикуват… Наясно съм, че всичко това е заради ролята ми в промотирането на Суперлигата. Вече съм прехвърлил казуса на адвокатите ми, които проучват какви мерки да предприемат", заяви Перес.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички