Нежелан от Шави в Барселона намира "подслон" в Манчестър Юнайтед


Нежелан от Шави в Барселона намира "подслон" в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

10480 0

Отборът на Манчестър Юнайтед е започнал да следи ситуацията на нападателя Ансу Фати в Барселона, твърди изданието SPORT.

Според информацията младокът е недоволен от липсата на игрово време на "Камп Ноу". Въпреки че все още не се очертава напускане на клуба, това може да се промени, ако ситуацията остане същата до края на сезона.

Фати премина през редиците на испанския клуб и вече има 88 мача за основния състав, в които отбеляза 25 гола и направи девет асистенции. Въпреки това, той стартира само девет мача във всички състезания този сезон.

На "Олд Трафорд" се интересуват от Фати и могат да направят ход за него през лятото. Договорът на испанския национал с Барселона изтича през лятото на 2027 година, а той има освобождаваща клауза от 1 милиард евро.

В Юнайтед се стремят да подсилят нападението си след напускането на Кристиано Роналдо през ноември. Антони Марсиал е предразположен към чести контузии и въпреки че Ваут Вегхорст пристигна под наем от Бърнли, се очаква той да се завърне там през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш френски национал скочи на Варан и го нарече "катастрофален".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички