"Никой не е като него"! Патрис Евра разкри незаменимия за Ерик тен Хаг футболист


"Никой не е като него"! Патрис Евра разкри незаменимия за Ерик тен Хаг футболист
Снимка: GettyImages

5166 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Патрис Евра, определи настоящата звезда на тима - Кристиан Ериксен, като незаменима част от отбора, воден от Ерик тен Хаг.

Това се случи след последната сериозна контузия, която датският състезател претърпя. По време на победата над Рединг с 3:1 в ФА Къп, полузащитникът нарани коляното си. След прегледи стана ясно, че той ще отсъства от терените поне до края на април.

Това, според Евра, би могло да утежни ситуацията за тима от Манчестър, който в момента се намира на 4-о място във Висшата лига, с равен брой точки в актива си с третия Нюкасъл.

"Останах впечатлен от Ериксен. Още когато играеше за Тотнъм, помня, че беше играч, който Фъргюсън харесваше много. Неговата хитрост, техниката му са просто страхотни. Разбира се, не може да говорим за Ериксен, без да се сетим какво се случи на Европейското. Мислех, че това ще е краят на кариерата му", коментира е Евра пред "BetFair" и продължи.

"Да прекрати договора си с Интер и да се завърне във Висшата лига с Брентфорд, а по-късно да дойде да играе в Манчестър Юнайтед, на подобно ниво. Мисля, че трябва да му отдадем заслуженото", добави той, обръщайки внимание и на контузията на халфа.

"Контузията му е сериозен удар по Юнайтед, защото когато ги гледам, двамата креативни футболисти бяха Ериксен и Бруно Фернандеш. Определено ще бъде трудно за Юнайтед, особено когато искат да владеят топката. Ериксен е човекът, който ще ти даде онзи магически пас, добавя качество, каквото никой друг няма.

Сигурен съм, че играчи като Фернандеш ще опитат да попълнят празнината от Ериксен, но, разбира се, ще ни липсва. Той е незаменим, но мисля, че имаме играчи, с които определено можем да покрием липсата му", завърши Патрис Евра.

Ето от кой футболист на Юнайтед Евра очаква положителна промяна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички