Тен Хаг сподели, че Марсел Забицер може да дебютира за Юнайтед срещу Палас


Тен Хаг сподели, че Марсел Забицер може да дебютира за Юнайтед срещу Палас
Снимка: Getty Images

1294 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, сподели, че новото попълнение на "червените дяволи" - Марсел Забицер, може да дебютира още утре (3 февруари) в домакинския мач срещу Кристъл Палас.

На пресконференцията преди мача нидерландският специалист посочи, че Забицер вече е провел тренировки с тима и се чувства страхотно. Той също така добави, че е напълно възможно австриецът да стартира като титуляр.

"Той вече тренира с нас, но всички можем да видим, че той е във форма. Марсел идва от Германия, всеки там е добре подготвен, но ще видим, аз мисля, че е готов за игра", каза Ерик тен Хаг на пресконференция.

28-годишният Забицер се присъедини към Юнайтед от Байерн Мюнхен в последния ден от зимния трансферен прозорец. Австриецът пристига на "Олд Трафорд" под наем до края на сезона. Той не успя да вземе участие в победата на отбора на Тен Хаг с 2:0 над Нотингам Форест в сряда (1 февруари), тъй като все още се занимаваше с процеса на издаване на виза.

Тен Хаг имаше спешна нужда от заместник на контузения Кристиан Ериксен, тъй като неговият отбор все още се състезава в четири състезания: Висшата лига, Лига Европа, ФА Къп и Карабао Къп.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг обясни защо Манчестър Юнайтед се нуждае от Забицер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички