"Един от най-добрите примери"! Юрген Клоп възхвали звезда на Манчестър Юнайтед


"Един от най-добрите примери"! Юрген Клоп възхвали звезда на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4632 0

Треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, не скри, че е останал изключително впечатлен от видяното от звездата на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфрод, през сезона до момента.

Английският нападател се представя страхотно под ръководството на Ерик тен Хаг, превръщайки се в истински лидер в атаката на своя тим. Към момента той има 18 гола и 8 асистенции в 31 мача през настоящата кампания.

Той показва пълна промяна спрямо неособено задоволителния изминал сезон, в който стигна до едва 4 попадения в 25 срещи с отбора. Едва ли има по-добро признание за работата на нападателя от високата оценка на наставника на вечния съперник.

"Вероятно един от най-добрите примери е Маркъс Рашфрод. Сезонът, който изигра миналата година и този в момента, не съм сигурен, че самият той може да си го обясни. Разбира се, идването на Ерик тен Хаг, новите методи, новата идеология, всички тези неща могат да направят разликата. Сигурен съм, че на Маркъс не му е липсвало желание и през миналата година", коментира Клоп, цитиран от "HITC" и продължи.

"Сега обаче той "лети" и ето какво се случва. Трябва да използваш времето между тези две крайности, да се бориш, за да преминеш през това. Самосъжалението не е позволено в такива моменти. Единственият, който може да го промени, си ти", допълни още специалистът.

Ето с какъв колоритен коментар "избухна" Клоп на въпрос за Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички