След толкова години заедно: Серхио Рамос шокира Кристиано Роналдо с избора си за най-велик играч


След толкова години заедно: Серхио Рамос шокира Кристиано Роналдо с избора си за най-велик играч
Снимка: GettyImages

12158 0

След като дълги години игра срещу Лионел Меси и редом с Кристиано Роналдо, Серхио Рамос шокира с избора си в спора за най-добър футболист в историята.

Испанският защитник призна за такъв аржентинеца, с когото дълги години се бореха за надмощие в Испания. Знакови за ожесточения дуел помежду им са двете жестоки влизания с двата крака отзад на Меси от бранителя през 2010-а и 2017-а година.

Неведнъж двамата са се спречквали, търсейки словесна и физическа саморазправа. Именно тази битка направи толкова интригуващо събирането им в един отбор - ПСЖ, през 2021-а година. Изглежда оттогава легендарният бранител е променил коренно мнението си за именития си тогавашен опонент и настоящ съотборник.

"Да играя срещу Меси през годините беше мъчение. Сега му се радвам. Той е най-добрият играч, който футболът е произвеждал", коментира изненадващо пред клубната телевизия на ПСЖ Рамос, оставяйки на заден план бившия си съотборник Кристиано Роналдо, с когото аржентинецът споделя върха в продължение на близо 2 десетилетия.

Ето какъв гаф Роналдо накара Рамос да поправи при последната среща помежду им

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички