"Не ни е страх, с такива отбори се справяме"! Звездата на Виляреал Пау Торес се закани на Барселона


"Не ни е страх, с такива отбори се справяме"! Звездата на Виляреал Пау Торес се закани на Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

3947 0

Звездата на Виляреал - Пау Торес, изрази увереност за успех преди предстоящия тежък двубой на своя тим срещу лидера в класирането в Ла Лига - Барселона, този уикенд.

Каталунците се изправят срещу "жълтата подводница" в мач от 21-ия кръг на испанския елит. Срещата ще се състои в неделя (12-и февруари) от 22:00 ч., а домакин е Виляреал, който е шести в класирането с актив от 31 точки. 

Тимът, воден от Кике Сетиен, спечели 9, завърши наравно в 4 и загуби 7 двубои от началото на сезона. Срещу "лос кулес" тимът излиза на гърба на две последователни загуби. Въпреки неособено добрата форма на отбора, Торес смята, че той и съотборниците му могат да затруднят много Барса и заяви, че не се плашат от звездния състав на Шави.

"Те са отбор, който е в добра форма и доминира в много фази от играта. Обичат да играят с топката и разтеглят повече в сравнение с други години. Ако успеем да осъществим добра преса, имаме много възможности", заяви Торес, цитиран от "Barca Blaugranes" и продължи.

"Не ни е страх. Радват се на добра кампания и са усъвършенствали много аспекти от играта. Ние обаче се справяме добре срещу отбори като Барселона, които обичат да притежават топката през по-голямото време", допълни още той.

Ето какво ще изисква треньорът на "лос кулес" Шави от своите възпитаници в атака

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички