Роберт Левандовски засипа Шави с похвали и обяви след кой мач се е почувствал като у дома си в Барселона


Роберт Левандовски засипа Шави с похвали и обяви след кой мач се е почувствал като у дома си в Барселона
Снимка: Getty Images

2650 0

Полската звезда на Барселона - Роберт Левандовски, даде интервю пред "BeIn Sports", в което се изказа ласкаво за треньора Шави и разкри след кой момент вече е успял да се почувства "като у дома си" в испанския гранд:

*34-годишният нападател акостира на "Камп Ноу" през лятото на 2022 година и вече се отчете с 23 гола и 5 асистенции в общо 26 мача във всички турнири!

"Шави беше невероятен футболист и сега като треньор е запазил това усещане, че прави и предава точно това, което трябва. Затова го следваме и подкрепяме, защото знаем, че това е правилният път, по който да вървим. Важно е да се разбере разликата между това да бъдеш добър играч и добър треньор. Тази разлика се обуславя от това дали имаш успехи или не, но мисля, че той знае какво трябва да прави и го прави добре", не спести хвалебствията си по адрес на Шави Левандовски.

"След като спечелих Суперкупата на Испания с Барселона си казах: "ОК, тук съм, в Барса, вече спечелих трофей с този отбор". Сега можем да мислим как да спечелим още, но след Суперкупата се почувствах като у дома. Това е хубаво чувство - че нямаш какво да доказваш, но с този тим можем да гледаме напред и да постигнем още много", изрази увереност голаджията, визирайки успеха с 3:1 срещу "белия балет" на 15 януари.

"Беше хубаво чувство, защото, за да спечелиш първенството, трябва да чакаш много месеци, а Суперкупата ти дава увереност и най-вече на младите, за да се почувстват по-добре. Мисля, че целият отбор изпита това чувство след победата срещу Реал Мадрид", допълни още Роберт Левандовски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Звезда от Мондиал 2022 бил готов да дава заплатата си на своя клуб, за да го пусне в Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички