Най-верните привърженици на Барселона отново няма да присъстват на стадиона срещу Кадис


Най-верните привърженици на Барселона отново няма да присъстват на стадиона срещу Кадис

3302 0

Най-голямата фенска група на Барселона - Ultras Grada d'Animacio, съобщи в социалните мрежи, че няма да присъства на мача на "каталунците" срещу Кадис от 32 кръг на Ла Лига, който може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Привържениците са силно aфектирани от случилото се на мачът-реванш от Лига Европа срещу Айнтрахт Франкфурт, в който испанският отбор отпадна по разочароващ начин след като не даде никакъв отпор и немския тим продължи напред.

Отпор нямаше и по трибуните на " Камп Ноу", където около 30 000 фена пристигнаха от Германия и успяха да влязат на съоръжението, като изпълниха секторите на домакините с цветовете на своя отбор.

За жалост на привържениците, никой от ръководството на Барселона и до днес не е дал логично обяснение за тази неловка ситуация, като единствено се съобщава, че случаят ще се разследва.

От Ultras Grada d'Animacio определят случката като "унижение, което никога няма да забравим" и категорично се оттеглят от специално обособената за тях трибуна, където те подкрепят яростно "каталунците" и внасят цвят и шум на "Камп Ноу".

А тук можете да видите безумната ситуация, при която гол на Винисиус бе отменен, но въпреки това Реал Мадрид дръпна на Барса в класирането на Ла лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички