Безумно отмененият гол на Винисиус, който само разсърди и накара Реал Мадрид да обърне Севиля (ВИДЕО)


Безумно отмененият гол на Винисиус, който само разсърди и накара Реал Мадрид да обърне Севиля (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6491 0

Испанският гранд Реал Мадрид хвана с две ръце титлата в Испания, след като осъществи знаков обрат при гостуването си на Севиля!

Тимът на Карло Анчелоти губеше с 0:2 до почивката, но през вторите 45 минути три попадения на Родриго, Начо и Бензема донесоха трите точки на "белия балет", който вече има актив от 75 и шест кръга преди края на сезон 2021/22 води с 15 пункта на втория Барселона.

Макар и каталунците да имат две срещи по-малко, до края на кампанията Реал има само един от т.нар. "трудни мачове" - гостуване на Атлетико Мадрид (4 май).

Безкрайно любопитна бе една ситуация от 76-ата минута, когато Севиля все още водеше с 2:1... Тогава Винисиус Жуниор отбеляза гол за 2:2, но впоследствие съдията бе призован да разгледа на повторение положението, тъй като според ВАР бразилецът бе играл с ръка при овладяването на топката!

От самите повторения се видя перфектно, че младокът си помогна, ако не с гърдите, то най-много с рамото, за да "укроти" кълбото, а не с ръка, но главният рефер Гийермо Куадра Фернандес изненадващо реши да отмени попадението, сочейки бицепса си - така той показа нагледно къде се е ударила топката във Винисиус.

Дали това действително бе игра с ръка или не - преценете самѝ от долните ВИДЕА, но е факт, че този епизод от сблъсъка на "Рамон Санчес Писхуан" разсърди сериозно играчите на Реал Мадрид и след него те натиснаха с още по-голяма ярост съперника и в крайна сметка го сломиха!

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички