Шави с нов коментар за гостуващите фенове на "Камп Ноу", контузията на Педри и дербито Севиля - Реал Мадрид


Шави с нов коментар за гостуващите фенове на "Камп Ноу", контузията на Педри и дербито Севиля - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1124 0

Шави Ернандес даде пресконференция пред испански журналисти преди домакинството на Барселона срещу Кадис (18 април, 22:00 ч.) от 32-ия кръг на Ла Лига. Това бе първата му медийна изява след издънката срещу Айнтрахт Франкфурт в Лига Европа и въпросите отново бяха свързани с факта, че на "Камп Ноу" присъстваха 30 000 гостуващи фенове и това сериозно разсърди тези на каталунците!

"Искаме нашите фенове да дойдат и да ни подкрепят. Това, което се случи на последния мач, не бива да се повтаря. Все още не сме говорили (б.р. - с шефовете), но знаем, че тече разследване. Надявам се да бъдат взети мерки и това никога повече да не се случва. В момента, в който проверката приключи, ще бъдете информирани за резултатите от нея", обеща Шави и допълни за самото отпадане:

"Беше шок, защото искахме да спечелим Лига Европа. Сега обаче трябва да се съберем психически за останалите мачове".

Относно контузията на Педри: "Без съмнение, той преминава през труден момент. Представяше се много добре в хода на сезона, но най-важното е да се възстанови напълно от травмата. Това е част от спорта".

За сблъсъка Севиля - Реал Мадрид и дали интригата за титлата ще се върне при загуба на "белия балет": "Ще гледам мача. Ако Реал Мадрид загуби? Ние трябва да гледаме първо себе си, преди да гледаме резултатите на съперниците. Трябва да продължим да работим, защото нашата главна цел е да се класираме за Шампионска лига".

Запитан от журналист какво трябва да се промени в Барселона, Шави разкри: "Трябва да се подобрим от гледна точка на това как започваме мачовете. Когато допуснем голове, нещата стават много сложни за нас".

Вижте още: Карло Анчелоти не отписа нито Севиля, нито интригата за титлата в Испания

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички