Шеф в Барса: Спечелихме от билети 3 милиона, от които се чувстваме зле


Шеф в Барса: Спечелихме от билети 3 милиона, от които се чувстваме зле
Снимка: Оф. сайт на Барселона

3528 0

Барселона е спечелил сериозна сума от продажбата на билети на фенове на Айнтрахт за полуфиналния мач-реванш в Лига Европа срещу германския тим. На мача на "Камп ноу" в каталунската столица присъстваха между 20 и 30000 фенове на гостите. Заради това, в знак на протест, част от феновете на Барселона напуснаха трибуните преди края на мача.

"Спечелихме около три милиона евро (от продажбата на всички билети за мача). Три милиона, заради които ние се чувстваме наистина зле. Основната отговорност за случилото се в четвъртък е на клуба. Трябва да обмислим нещата. Трябва да си отворим очите и да преосмислим много неща", заяви Елена Форт, вицепрезидент на футболния гранд.

"Клубът взе всички мерки, които счете за подходящи, да попречи на противниковите фенове да купуват билети, но те не бяха достатъчни. Към момента (тя говори в петък, бел.ред.) ние не знаем как феновете на Айнтрахт са получили билети. Скоро обаче ще разберем и ще можем да обясним това", допълва Форт, цитирана от вестник "Спорт". А ето какви мерки се твърди, че предприема Барселона заради гафа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички