На Гризман му се играе повече, докато Симеоне обвинява статистиката за статута на звездата


На Гризман му се играе повече, докато Симеоне обвинява статистиката за статута на звездата
Снимка: Getty Images

1503 0

Суперзвездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман говори след победата над Порто, която бе от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Именно французина донесе успеха, след като се появи от резервната скамейка и реализира победното попадение в десетата минута от добавеното време на срещата за крайното 2:1.

Играчът е със статут на постоянна разерва от началото на кампанията, тъй като бе включен около 60-ата минута на всеки от последните срещи на "дюшекчиите". Той засегна именно тази тема след победата и подчерта, че остава отдаден на клуба:

 "Ситуацията е такава, каквато е, не зависи от мен. Разбира се, че бих искал да играя повече, но ще дам всичко в минутите, които имам на терена. Аз съм отдаден на Атлетико и искам да играя само тук и да дам всичко за клуба, треньора и фенове".

След срещата Диего Симеоне засипа с похвали героя на столичани, но защити решението си да не го пуска като титуляр, твърдейки, че той е по-ефективен като резерва:

"Реалността е, че когато играе 30 минути, той играе много добре. Прекарахме много години заедно, обичаме се, но цифрите му говорят сами за себе си. Той беше непостоянен през миналия сезон, но се надяваме, че е силен и че начинът, по който го използваме, може да ни служи добре, всички можем да видим неговия качество и опит в минутите, които получава".

Междувременно в Испания твърдят, че клауза в контракта с Барселона е виновна за статута на французина! Прочетете повече по темата...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички