Джовани спази обещанието, с което разяри баща си Диего Симеоне на 13 години (СНИМКА)


Джовани спази обещанието, с което разяри баща си Диего Симеоне на 13 години (СНИМКА)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

16472 0

В сряда вечер италианският гранд Наполи записа една от най-впечатляващите си победи в последните години, след като разгроми английския гранд Ливърпул с 4:1 като домакин на старта на групите в Шампионска лига

Един от героите за неаполитанците се оказа дебютантът в турнира Джовани Симеоне, който е син на мениджъра на Атлетико Мадрид Диего Симеоне. Той се появи в игра в 41-ата минута, заменяйки контузилия се Виктор Осимен, а три минути по-късно вкара във вратата на Ливърпул.

Джовани Симеоне вкара на Ливърпул с първото си докосване в Шампионска лига

Още с първото си докосване в мача Симеоне засече подаване на Кварацхелия, за да даде аванс на Наполи от три гола. Попадението доведе Джовани до сълзи от радост, след като аржентинецът чакаше този момент още от дете.

Историята зад татуировката, която Джовани целуна след гола

Когато е на 13 години, Джовани изненадва баща си Диего с татуировка на ръката, която изобразява логото на Шампионска лига. Чоло е бесен на решението на сина си да се татуира без неговото знание - и то на такава ранна възраст.

Тогава Джовани му обещава, че ще целуне татуировката си, когато един ден вкара гол в турнира. 14 години по-късно, в дебюта си в Шампионска лига, Джовани Симеоне целуна татуировката на ръката си и сякаш погледна към камерите с послание към баща си: "Аз успях!" 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички