Диего Симеоне с красноречив коментар за спекулациите около Антоан Гризман


Диего Симеоне с красноречив коментар за спекулациите около Антоан Гризман
Снимка: Getty Images

1274 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне коментира слуховете за суперзвездата Антоан Гризман, според които играчът играе определени минути, защото в противен случай ще трябва да бъде откупен от "дюшекчиите".

В момента французинът се намира в половината от своя наем в бившия си клуб Атлетико Мадрид, докато Барселона продължава да държи правата му. Според информациите обаче, той трябва да бъде задължително закупен, ако играе над 45 минути в повечето от мачовете на "дяволите".

"Всички ме познават от 10 години. Аз съм клубен човек и винаги ще бъда. Трябва да обясним на играчите, че влизането за 30 минути, включващо силно представяне, е по-добра идея, отколкото да запишеш слаби 60 минути. Всеки иска да играе повече минути и затова треньорите търсят най-доброто за тима"

Нападателят започна в 21 срещи през миналата година и дори се отчете с три гола и четири асистенции. Въпреки това, неговата роля бе осезаемо сведена от началото на сезона и дори силното му представяне не променя този факт. Той се включи от резервната скамейка в трите кръга до този момент и дори успя да отбележи две попадения, но общия му брой минути е сведен до едва 82.

Вижте повече по случая!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички