Напук на всичко: Гризман спаси Атлетико с гол в 111', целуна емблемата и разплака жена си (ВИДЕО)


Напук на всичко: Гризман спаси Атлетико с гол в 111', целуна емблемата и разплака жена си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2192 0

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман за пореден мач се превърна в герой за "дюшекчиите", след като отбеляза победния гол при инфарктната победа над Порто на старта в Шампионска лига.

Гризман, който е преотстъпен от Барселона в Атлетико, за пореден път остана на резервната скамейка, но се появи през второто полувреме, за да изиграе ключова роля за победата.

Дълбоко в добавеното продължение на мача, и по-точно - в 111-ата минута, Гризман успя да засече топката с глава в мрежата на Порто и да даде победно начало на отбора си в Шампионска лига.

Веднага след гола французинът целуна емблемата на Атлетико, показвайки колко много обича клуба, макар и през този сезон да влиза в игра само като резерва за около 30 минути.

На трибуните на "Уанда Метрополитано" бе и съпругата на Гризман, която качи видео в социалните мрежи как е докарана до сълзи от радост след попадението на нейния мъж.

Атлетико Мадрид не използва Гризман като титуляр, защото ще трябва да плати 40 млн. евро на Барса. Тези информации буквално скандализираха футболната общественост, а наставникът на "дюшекчиите" Диего Симеоне бе принуден да коментира сагата с Гризман (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички