Скандално: Атлетико не пуска Гризман за повече от 45 минути, защото ще дължи на Барса 40 млн. евро


Скандално: Атлетико не пуска Гризман за повече от 45 минути, защото ще дължи на Барса 40 млн. евро
Снимка: Getty Images

2479 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид не пуска Антоан Гризман като титуляр поради любопитна причина. Французинът се завърна при "дюшекчиите" под наем от Барселона, а в неговия договор е заложена клауза, заради която Диего Симеоне не го избира в стартовия си състав.

Атлетико Мадрид ще трябва да плати 40 милиона евро на Барселона, ако Гризман играе повече от 45 минути в 50% от мачовете си по време на своя престой под наем на "Уанда Метрополитано". 

Поради тази причина от началото на сезона Гризман е взел участие и в трите мача на Атлетико, но винаги като резерва. Той записа 28 минути игра срещу Хетафе, 28 минути срещу Виляреал и 26 минути срещу Валенсия.

Очевидно Симеоне пази Гризман за по-важните мачове на отбора през сезона, когато ще му е нужен сред титулярите. Атлетико няма намерение да плаща 40 милиона евро на Барселона, заради което Гризман ще трябва да влиза като резерва в поне 50% от мачовете си за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички